Често Задавани Въпроси

 • Защо да избера портфейл от Walter Wallet?

  Един портфейл, който съчетава иновация, технология и функционалност от ново измерение, облечен в красив дизайн, два вида материал и 6 различни цвята - това е Портфейл Walter Wallet! СТОП на изкривените или счупени лични документи, банкови карти и карти за лоялност. Портфейл, който ще се погрижи за вашите проблеми в ежедневието и ще бъде ваш верен приятел винаги! Заменете вашият стар, надран или разпокъсан кожен портфейл за модерен, минималистичен Портфейл Walter Wallet!

 • За кого е предназначен портфейла Walter Wallet?

  Портфейлът може да се използва от всеки, който има желанието да държи документите или дебитните си карти подредени. Само за мъже, които обичат иновациите и технологиите съчетани в едно - това е портфейл Walter Wallet! Всяка една жена може да го използва както, за да предпази информацията си от дебитната/кредитната карта, така и за красив аксесоар. Подходящ е за подаръци и приятни поводи!

 • Как да използвам Walter Wallet?

  Имаме готино видео, което обяснява как да използвате вашият Wallter Wallet. Можете да го видите тук.

 • Колко карти се побират в един Walter Wallet?

  Walter Wallet може да събере до 7 карти, включително и карти с релефни номера и надписи. Ако използвате повече такива карти, броят им намалява на 6. Няма минимален брой карти - механизмът работи и само с една карта.

 • Мога ли да нося Walter Wallet в задният ми джоб?

  Въпреки, че е много здрав Walter Wallet все пак е пластмасов/алуминиев продукт. Поради тази причина ви съветваме да го носите в предният си джоб. Малкият му размер ви позволява да го носите там, готов за употреба. Също така ще е по вероятно да не станете жертва на джебчии, както и да предотвратите болки в гърба ако седите върху него.

 • Налага се да използвам сила, за да извадя картите си (и да ги върна обратно)

  При чисто нов Walter Wallet можете да срещнете този проблем. Но не се притеснявайте - отнема малко време, за да се пригоди към картите. Продължавайте да го използвате и с времето проблемът ще изчезне.
  Също така, причината може да е и някоя карта с нестандартен размер.

 • Картите ми изпадат, какво мога да направя?

  Walter Wallet е създаден за стандартни банкови карти. Карти, които са по-малки, по-големи, повредени или сгънати могат да доведът до неправилно функциониране на продукта. Повечето проблеми могат лесно да бъдат решени:

  1. Картите ми изпадат, когато държа Walter Wallet на обратно.
  a. Това се случва главно, когато картите не са пъхнати докрай. Трябва да чуете леко кликване, когато бутнете картите до дъното, така че да са напълно покрити. Ако картите продължават да падат? Върнете вашият Walter Wallet, нещо не е наред и ще бъде сменен.

  2. Картите ми изпадат когато трескаво клатя Walter Wallet, обърнат на обратно.
  a. Спрете да правите това, плашите хората! Механизмът е създаден по начин, достатъчен да държи картите ви, докато Walter Wallet е обърнат на обратно, но също така ви позволява да ги вадите, без да използвате огромна сила. Ако го клатите много силно, има възможност картите ви да изпаднат.

  3. Карите ми не прилягат плътно.
  a. Натиснете картите докрай, преди да ги освободите.
  b. Все още не работи? Натиснете картите докрай и ги извадете няколко пъти, преди да ги освободите.
  c. Все още не става? Опитайте се да смените подредбата им. Понякога повредена карта може да е причината.

 • Моят Walter Wallet е дефектен. Какво трябва да направя?

  Ако вашият Walter Wallet се повреди в следващите две години, може да го върнете (с доказателство за покупката) и ще бъде сменен с нов.

 • Колко е гаранцията на Walter Wallet?

  Walter Wallet идва с гаранция от 2 години. Ако имате допълнителни въпроси, можете да се свържете с нас на info@walterwalletbg.com

 • Колко време отнема доставката?

  Доставката за всяка точка на България отнема от 2-5 работни дни.

 • Къде мога да намеря информация ако искам да върна своят Walter Wallet?

  Тази информация може да намерите в секцията Общи условия.

 • Опасен ли е Walter Wallet за околната среда?

  Walter Wallet се произжежда устойчиво в Холандия, чрез високо технологична инжекционно-модулна система, която минимизира разхода на енергия. Walter Wallet и неговата опаковка се прозивеждат в Холандия в чисто-нова, модерно обурудвана фабрика, с добри условия на труд. Използваният материал е напълно рециклируем. Опаковката на Walter Wallet също в изработена от рециклиран картон.

 • Вреди ли на околната среда производството на Walter Wallet?

  Walter Wallet и неговата опаковка се прозивеждат в Холандия в чисто-нова, модерно обурудвана фабрика, с добри условия на труд. Сглобяването става в град Бергейк, Холандия. Заради интелигентно измислената поточна линия, финансовият аспект на производството в Холандия е напълно възможен.

Сравнение на продукти
Do NOT follow this link or you will be banned from the site!